Mám moc ráda lososa, ale nějak ho neumím připravit. V obavě, aby nebyl syrový, ho vždycky nechám chudáčka v troubě úplně vysušit.
Celkem nedávno jsem v televizi viděla přípravu candáta v papilotě (papilota je balíček z pečícího papíru, do kterého se dá ryba - nebo jiné maso, máslo/sádlo/olej, zelenina, koření... Pak se to pořádně zamotá a peče v troubě asi 15-20 minut). Když to zvládne Markéta Hrubešová, která je mimochodem v pořadu Tescoma s chutí dost příšerná, zvládnu to taky.
Řezy lososa jsem osolila, opepřila, dala na něj lístky bazalky, čtvrtky rajčat a kousek másla, balíčky jsem pevně zamotala a pekla. Bylo to dost dobrý, nenadělá se moc nádobí a v kuchyni jsem lepší než Markéta.
Wygląda to super. Pozdrawiam.
OdpovědětVymazatWygląda bardzo aptyecznie. Pozdrawiam serdecznie.
OdpovědětVymazat