Špagety, žloutky, parmazán, slanina. Mít doma Itálii je bezva - aspoň co se kuchyně týká...
středa 20. ledna 2010
Spaghetti carbonara
Během nedělního nicnedělání jsem se rozhodla, že mám konečně dost času a energie, abych zkusila uplácat domácí listové těsto. Někdy mezi druhým a třetím překládáním těsta jsem dostala hlad a vzhledem k tomu, že v mojí lednici se přes den překvapivě neobjevilo nic nového a v televizi zrovna pobíhal kolem plotny kuchař Emanuel, byla volba jasná.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Vypadaji bajecne :-)
OdpovědětVymazata taky byly :-)
OdpovědětVymazatDobrá, křivdila jsem Vám (já si to nedokázala odpustit, prostě to tam padlo). Tyto špagety jsou moje nejmilejší a mohla bych se jich ujíst. Sice máme poněkud počeštělý recept, ano ničíme lehkou italskou kuchyni decí šlehačky na úkor dvou žloutků, ale ani to mi nezabránilo na ně celý týden myslet a teď přemýšlím, zda se mi je podaří vecpat na víkendové menu. A doufám že jo, protože váš obrázek byl poslední kapkou.
OdpovědětVymazat