Díky Tomášovi Babincovi, nejpracovitějšímu foodblogerovi, kterého znám (kromě "normální" práce navíc vyrábí výborné paštiky, fotí jídlo, píše pro časopis a stará se o rodinu), se můžu pyšnit dalším mediálním zářezem, tentokrát dokonce dvoustranou v časopise F.O.O.D.
Mimo řečí o mně tam najdete také recept na Ottolenghiho levandulovo-medové bábovičky. Jsem moc ráda, že ani do vánočního čísla jsem nemusela přispět receptem na cukroví, které nejím a nepeču.
Bezvadný!
OdpovědětVymazatViktor
Ty jedeš! Držím pěsti, aby takových článků bylo co nejvíce:-)
OdpovědětVymazatMoc gratuluju a držím palce :)) Podle mě je to jen začátek, chtěla bych vidět tvůj pořad v televizi nebo něco takového :))
OdpovědětVymazatMám kúpený :-) pristane ti to :-)
OdpovědětVymazatDiky vsem :-)
OdpovědětVymazatRáda chodím na Tvoje stránky, takže moje srdce zaplesalo, když jsi se na mne usmívala ze stránek časopisu, který jsem začala odebírat. Mooooc Ti to tam sluší....o tom, že jsi šikulka, už se zmiňovat nebudu, to je jasná věc....:-D
OdpovědětVymazatdiky moc, Moniko :-)
VymazatUž jsem ten článek četla, moc ti to sluší. Držím palce. ;-)
OdpovědětVymazatdekuji moc, Barboro :)
VymazatRáda čtu Vaše webové stránky a zkouším Tvé recepty. Tento podcast byl velmi zajímavý. V dnešní době je potřeba, aby bylo zviditelnění, v mém případě bylo to tak . Proto jsem si podcast dala udělat zde , přeji hezký den.
OdpovědětVymazat