Holky organizátorky na mě naštěstí nezanevřely a když jsem nemohla přijít, poslaly mi na rozveselení svou hermelínovou kuchařku Velká sýrová nakládačka. Kromě toho, že mám velkou sýrovou radost a moc jim to přeju - Nakládačka je jedna z mých nejmilejších akcí - jsem strašně nadšená, protože mám konečně recept na nejlepší hermelín, který jsem kdy ochutnala. Kuba a Honza, jeho autoři, jsou úspěšní nakladači a každý rok je jejich výtvor na některém z předních míst. Zkuste si tedy naložit jejich Kapra na kmíně nebo si pořiďte kuchařku a inspirujte se u dalších nakladačů nebo originálních receptů autorek Káči a Ivy.
Ingredience:
4 vyzrálé hermelíny
1 větší cibule
1 svazek kopru
1/4 kostky másla
6 stroužků česneku
1 lžička kmínu
špetka chilli
mletý pepř
4 feferonky
slunečnicový olej
Postup:
Hermelíny necháme změknout v pokojové teplotě a odřízneme jim vršek. Vnitřky spodních částí vydlabeme a hmotu dáme do misky. Smícháme ji s jemně pokrájenou cibulí, polovinou kopru nasekaného nadrobno, máslem, prolisovaným česnekem, kmínem, chilli a pepřem.
Směs důkladně promícháme a naplníme jí hermelíny. Přiklopíme odkrojenými vršky.
Hermelíny vložíme do sklenice, prokládáme je snítkami kopru a ještě trochou kmínu. Přidáme feferonky a zalijeme olejem tak, aby bylo všechno ponořené.
Necháme 3 dny v lednici a pak ještě asi dva dny mimo ni.
Podáváme v pokojové teplotě s čerstvým chlebem
A jaký nakládaný hermelín je váš oblíbený?
tak a mám dárek pro muže k narozeninám! díky za inspiraci!! nakládání zdar!!!
OdpovědětVymazatto jsem rada, ze se nekomu tip na knizku hodi :)
VymazatDobrý den, Lucie, zúčastníte se prosím v neděli food pikniku na Ladronce? strašně moc bych potřebovala nějakou sladkou náplast na trauma z končících prázdnin (a to už jsem ze školy asi 20 let, haha). Napište, že jo!
OdpovědětVymazatA jinak vám moc držím palce. Všecko, co jsem od vás zkusila, bylo skvělé.
Marie Korseltová
Bohuzel jsem se neucastnila.
VymazatDiky za podporu.
Ty jo, to zní tak dobře!!!
OdpovědětVymazatja jsem ujeta na kopr a tohle je proste super.
Vymazati like your post. i wait the update
OdpovědětVymazatKonečně musím taky nějaký ten nakládaný hermelín vyzkoušet! :)
OdpovědětVymazatChute do toho :)
VymazatJá ráda nakládám do oliváče a papriky :)
OdpovědětVymazatmne nejak ten olivovy olej u hermelinu nesedi, ale jinak mam rada i klasiku s cibuli a feferonkama.
Vymazathi,, i like to visit this site,, have a nice day :)
OdpovědětVymazathttps://saglamproxy.com
OdpovědětVymazatmetin2 proxy
proxy satın al
knight online proxy
mobil proxy satın al
BEZ6